Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alanis Morissette susține că a fost violată de mai mulți bărbați când avea 15 ani. Dezvăluirile, într-un nou documentar

Postat la: 14.09.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cântăreața și actrița Alanis Morissette susține că a fost violată de mai mulți bărbați când avea 15 ani, povestind totul într-un nou film documentar.

Producția, numită "Jagged", a avut premiera la Festivalul de Film din Toronto, luni, 13 septembrie. Include și un interviu cu Morissette, care oferă toate detaliile experienței traumatizante prin care a trecut, inclusiv despre anii de terapie de care a avut nevoie. Cântăreața nu a dat numele presupușilor agresori în film. Aceasta a spus că acuzațiile ei au fost respinde în trecut de oamenii din industrie.

Morissette nu va participa la debutul Festivalului de Film din Toronto. "Bineînțeles că mi-aș dori ca Alanis să fie acolo. A fost un privilegiu să realizez acest film și sunt foarte mândru de ea. Sperăm că vor exista și alte oportunități în viitor pentru ea să vină la evenimente cinematografice", a declarat regizorul filmului, Klayman.

Morissette a spus că nu a mai vorbit înainte de abuz pentru că ar fi fost ignorată. "O mulțime de oameni spun: de ce a așteptat femeia asta 30 de ani? Eu le spun, nu așteaptă 30 de ani. Nimeni nu ascultă, sau existența lor sau a familiei era amenințată. Femeile nu așteaptă. Cultura noastră nu ascultă", a spus Mrosissette.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE