Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular cerebral

Postat la: 09.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Celebrul actor francez Alain Delon, 83 de ani, a suferit un accident cardio-vascular şi a avut o "uşoară" hemoragie cerebrală în urmă cu câteva săptămâni.

"Tatăl meu a suferit un accident cardio-vascular şi o uşoară hemorgaie cerebrală", a spus Anthony Delon pentru AFP. "El a fost operat la spitalul Pitié-Salpétriere, unde a fost internat trei săptămâni pentru îngrijiri. Toată familia a fost alături de el, fratele meu, sora mea, şi mama mea, Nathalie".

"Funcţiile sale fiind perfecte şi starea sa stabilizată, potrivit medicilor, a putut pleca în Elveţia şi se recuperează într-o clinică. Sora mea, care locuieşte acum în Elveţia, îi urmăreşte recuperarea de aproape şi ne ţine la curent cu progresele zilnice", a concluzionat fiul lui Delon.

Alain Fabien Maurice Marcel Delon este un actor și producător francez, câștigător al Premiului César. Ascensiunea sa a fost rapidă, fiind la vârsta de 23 de ani comparat cu actori francezi celebri ca Gérard Philipe și Jean Marais, precum și cu actorul american James Dean. A fost denumit chiar și Brigitte Bardot în ipostază masculină.

De-a lungul carierei, Delon a lucrat cu regizori celebri printre care Luchino Visconti, Jean-Luc Godard, Jean-Pierre Melville, Michelangelo Antonioni și Louis Malle. Delon a devenit cetățean elvețian în 1999, iar compania sa își are sediul în Geneva.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE