Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Agresiuni sexuale de 17 milioane de dolari! Atat va plati producătorul Harvey Weinstein femeilor care l-au acuzat

Postat la: 26.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un judecător specializat în faliment a stabilit ca producătorul Harvey Weinstein să plătească 17 milioane de dolari femeilor care l-au acuzat de agresiuni sexuale, scrie BBC.

Weinstein, 68 de ani, a fost condamnat anul trecut la 23 de ani de închisoare pentru viol şi agresiune sexuală. El va plăti despăgubiri din lichidarea companiei pe care o deţinea şi care a depus solicitare de faliment în 2018. Judecătorul a respins o obiecţie a victimelor ca procesul să continue şi în afara unui tribunal specializat în faliment.

Judecătorul Mary Walrath a motivat că fără înţelegere, reclamanţii ar fi obţinut mult mai puţin. The Weinstein Co a fost înfiinţată ca studio de film independent, producătorul fiind unul dintre fondatori.

Compania s-a prăbuşit în 2017, după ce acesta a fost acuzat de comportament sexual nepotrivit, Weinstein fiind condamnat că a abuzat o femeie producător şi a violat o actriţă. Suma de 17 milioane de dolari va fi împărţită între 50 de victime, pentru cele mai grave acuzaţii fiind prevăzută o despăgubire de 500.000 de dolari sau mai mult.

Pentru înţelegere au votat 39 de persoane iar opt s-au opus. The Weinstein Co şi-a vândut bunurile către Lantern Entertainment, care a devenit ulterior Spyglass Media Group, pentru 289 milioane de dolari.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE