Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Actorul Eddie Hassell, cunoscut din filmul "The Kids Are All Right", împuşcat mortal în Texas

Postat la: 02.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actorul Eddie Hassell, în vârstă de 30 de ani, cunoscut pentru rolurile din filmul „The Kids Are All Right” şi serialul „Surface”, a fost împuşcat mortal în Texas, a anunţat managerul lui, citează Variety.

Potrivit reprezentantului său, Hassell a fost împuşcat duminică dimineaţă în ceea ce a fost, aparent, un furt de maşină. Incidentul este anchetat.

Născut pe 16 iulie 1990, în Corsicana (Texas), Hassell a interpretat mai multe roluri mici în anii 2000 - 2010 şi s-a remarcat în lungmetrajul „The Kids Are All Right" (2010), în care a jucat alături de Julianne Moore şi Mark Ruffalo şi care a fost nominalizat la patru categorii ale premiilor Oscar înclusiv pentru „cel mai bun film".

El a mai apărut în producţii de televiziune precum „Studio 60 on the Sunset Strip" a lui Aaron Sorkin, „Jimmy Kimmel Live!", „Oliver Beene", „Joan of Arcadia", „‘Til Death", „Southland", „Bones", „Devious Maids" şi „Longmire".

A jucat şi în lungmetrajele „2012", „The Family Tree", „Jobs", film despre Steve Jobs, „Family Weekend", „House of Dust", „Warrior Road" şi „Bomb City".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE