Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Actorul american Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din „Black Panther", a murit la vârsta de 42 de ani

Postat la: 29.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actorul american Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din „Black Panther”, a murit la vârsta de 42 de ani din cauza unui cancer, a anunţat familia lui într-un mesaj publicat pe Twitter.

Boseman a murit în casa lui din Los Angeles, înconjurat de apropiaţi. „Un adevărat luptător", după cum l-a numit familia, Chadwick Boseman nu a vorbit vreodată despre diagnosticul - cancer la colon, stadiul trei - care i-a fost dat în 2016.

Cel mai recent film lansat în care a jucat este „Da 5 Bloods" al lui Spike Lee, lansat vara aceasta de Netflix. Născut pe 22 noiembrie 1977, în Anderson (Carolina de Sud), Boseman s-a remarcat în rolul jucătorului de baseball Jackie Robinson, în „42" (2013), şi în cel al muzicianului James Brown, în „Get on Up" (2014).

A devenit cunoscut la nivel mondial graţie „Black Panther", succes din 2018, cu încasări de peste 1,3 miliarde de dolari, primul lungmetraj cu supereroi nominalizat la categoria „cel mai bun film" a premiilor Oscar. El a mai jucat acelaşi rol în „Captain America: Civil War", „Avengers: Infinity War" şi „Avengers: Endgame", producţii Marvel.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE