ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




A luat foc internetul: Copilul are și din genele celor cu care s-a culcat mama înainte - explicația Lidiei Fecioru

Postat la: 07.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Lidia Fecioru a vorbit despre gene și concepție, iar declarațiile pe care le-a făcut au devenit virale pe internet. Mai multe vedete au reacționat dur la vorbele parapsihologului. Ea a spus că un copil poate prelua și din genele foștilor parteneri ale mamei sale, nu doar de la tată.

Declarațiile sale au stârnit numeroase reacții negative, iar printre cei care au criticat dur afirmațiile vedetei se numără Lora, Alina Tanasă și Denisa Filcea. Lidia Fecioru a declarat că ea crede în telegonie, o teorie care susține că urmașii pot moșteni caracteristicile unui partener sexual anterior al mamei. În secolul 20, în urma mai multor teste genetice, mitul telegoniei s-a dovedit fundamental incompatibil cu cunoștințele noastre despre genetică și procesul reproductiv.

„Femeile, când rămân însărcinate, având relații înainte, copilul are și din gena celui cu care cu care s-a culcat înainte. Ca la animale, ca la mâțe. Întreabă orice genetician. Dacă fetele ar ști chestia asta... De ce preoții se însoară numai cu fete virgine? De ce regii se însoară numai cu fete virgine? Hai să-mi zici", a spus acesta.

Cuvintele au ajuns la urechile Lorei, care a spus că „Materialul genetic este transferat doar în timpul concepției. Nu pot să cred ce aud! Ai mă. Se însoară cu virgine de posesivi și orgolioși ce sunt". În același timp, Alina Tanasă a scris în mediul online: „E o tâmpenie maximă! Nu există așa ceva!! Genetic nu are nimic copilul din partenerii mamei. Câte informații aberante sunt promovate ca super informații".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE