Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A fost găsit celebrul colier pierdut pe Titanic după 111 ani de la tragedie VIDEO

Postat la: 28.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fanii îndrăgitului film Titanic își amintesc cu emoție de colierul impresionant, strălucitor și deosebit de valoros pe care Rose l-a aruncat în adâncurile oceanului în scena finală a peliculei.

Surprinzător, se pare că această bijuterie reală există în afara imaginației scenaristului. Recent, o echipă de scafandri a descoperit colierul, aducându-l la lumină și reînviind astfel amintirile și fascinația fanilor pentru acest obiect iconic.

Colierul real nu are un diamant albastru superb, dar cu siguranță este la fel de mare ca cel din film, și la fel de valoros, deoarece este făcut din dintele unui rechin Megalodon și împodobit cu bijuterii din aur. Asemenea colierului din film, adevăratul accesoriu i-a aparținut unui pasager de la bordul Titanicului când s-a scufundat pe fundul Atlanticului în 1912.

Timp de 111 ani, colierul a fost pierdut din cauza epavei, nu a fost niciodată purtat sau văzut, dar datorită progreselor tehnologiei și celui mai mare proiect de scanare subacvatică din istorie, a fost găsit acum. Imaginile colierului au fost distribuite de firma Magellan din Guernsey, care a folosit două submarine pentru a capta 700.000 de imagini ale naufragiului și le-a transformat într-o scanare în mișcare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE