Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Femeia te ridică, femeia te coboară" si "Un capricorn sub stele" - un spectacol "cuplaj" de Brîndușa Novac

Postat la: 07.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe 24 noiembrie, la Teatrul National I.L. Caragiale București, vă așteptăm la seara comediilor muzicale. Dramaturgul, regizorul și totodată coregraful Brîndușa Novac vă propune două puneri în scenă inovatoare, pline de umor, cu muzică bună și situații ieșite din comun. Ultimele două montări reprezintă o sinteză spumoasă a unor genuri diferite de music-hall, teatru, circ și variete.

Ora 17.30 vă întâmpină cu avanpremiera spectacolului „FEMEIA TE RIDICĂ, FEMEIA TE COBOARĂ" . O acțiune plină de haz si surprize, se petrece pe holurile unui spital, în care interacționează o senatoare, un prefect și un primar. Suspansul și scenele pasionale se petrec ba la bal, ba la spital. Agitația și intriga de pe holurile spitalului alunecă treptat spre cabinetele doctorilor, care apoi fac un salt în timp pe Broadway. Personajele politice sunt: Manuela Hărăbor, Tomi Cristin, Ovidiu Popa Doctorii si asistentele sunt: Raluca Guslicov, Joli Bartha, Evelyn, Rebecca și Cristian Marinof.

Ora 20.00 vă primește în atmosfera terasei unei vile elegante de pe malul mării a spectacolului "UN CAPRICORN SUB STELE". Tragicomedia care se desfasoara pe acest fundal ilustrează proverbul unde dai și unde crapă. Momentele cheie ale acestei succesiuni de încurcături sunt legate între ele prin interpretările vocale și la pian ale Mariei Buză și Lianei Lungu cît și a replicilor savuroase ale lui Andrei Duban.

Nu este ușor sa faci comedie de bună calitate și totodată să cânți, să dansezi, sau să faci acrobații aeriene cu dezinvoltură, cu eleganță și profesionalism. Acesta este motivul pentru care distribuția ambelor productii a presupus un proces riguros de selecție. Rolurile sunt dificile și complexe, o adevarată provocare care se poate transforma în încantare! Biletele se găsesc la casa de bilete a TNB, pe mystge.ro și pe https://showsbybrindusanovac.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE