Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ziua Femeii sărbătorită de Google cu un Doodle special

Postat la: 08.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ziua Femeii 2017 este sărbătorită și în acest an de Google cu un Doodle special. Google a ales pentru 8 Martie 2017 un doodle care aminteşte de femei ce au marcat prin acţiunile lor istoria planetei şi au avut o influenţă majoră asupra lumii.

De 8 Martie, cei de la Google au ţinut să ne aducă aminte de femeile pionieri care, activând în diferite domenii, de la artă până la ştiinţă şi călătorii în spaţiu, au deschis căi fără de care lumea nu ar fi fost ce este în prezent.

Google Doodle de 8 Martie începe cu o bunică ocupată să spună poveşti de noapte bună nepoatei sale şi continuă cu o suită de reprezentări grafice pentru femei al căror nume au răsunet în istorie, precum Amelia Earhart, prima femeie pilot de avion, sau militantele care acum mai bine de un secol au ieşit în stradă pentru dreptul femeilor de a fi plătite pentru munca lor la fel ca bărbaţii și dreptul la vot.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE