Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Zi decisivă pentru Hexi Pharma

Postat la: 08.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Curtea de Apel Bucureşti va hotărî astăzi dacă va începe sau nu procesul în care compania Hexi Pharma este acuzată de 340 de infracţiuni.

Probele prezentate de procurori au fost acceptate de Tribunalul Bucureşti, însă reprezentanţii firmei au făcut contestaţie. Potrivit anchetatorilor, din 2010 până în 2016, Hexi Pharma a obţinut nenumărate contracte cu spitalele din România, pentru livrarea de soluţii dezinfectante. Prejudiciul în aest caz este estimat la 51 de milioane de lei.

Un comunicat de presă din partea Hexi Pharma arată reacția companiei cu privire la scandalul dezinfectanților diluați. Firma neagă că ar fi avut vreodată bacterii în substanțele dezinfectante și că morțile survenite în spitale nu ar putea fi aruncate în curtea celor de la Hexi.

"Niciodată nu a plecat din fabrica Hexi Pharma vreun dezinfectant cu bacterii. De fiecare dată, pe fiecare lot în parte, s-au făcut teste, dacă au fost probleme, s-au identificat la timp, astfel încât sub nicio formă nu au ajuns produse cu bacterii către orice fel de utilizator, fie el spital, clinică sau persoană fizică.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE