Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Zi decisivă pentru Băsescu: Magistrații decid dacă redeschid dosarul Flora

Postat la: 30.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Traian Băsescu a fost citat în această dimineață la Tribunalul Bucureşti, unde magistrații discută cererea procurorilor de reluare a cercetării judecătorești în dosarul "Flora", în care fostul președinte este acuzat de abuz în serviciu, faptă săvârșită în perioada în care ocupa funcția de primar general al Capitalei.

Traian Băsescu a fost citat în această dimineață la Tribunalul Bucureşti, unde magistrații discută cererea procurorilor de reluare a cercetării judecătorești în dosarul "Flora", în care fostul președinte este acuzat de abuz în serviciu, faptă săvârșită în perioada în care ocupa funcția de primar general al Capitalei. Prejudiciul în această cauză se ridică la 100 de milioane de euro.

Mai exact, Băsescu este acuzat de oamenii legii că ar fi retrocedat ilegal un teren de 40.000 de metri pătrați din Sectorul 1 al Bucureștiului, mai exact în zona Dămăroaia, către presupuși moștenitori ai fostei moșii Băneasa Dămăroaia. Denunțul în acest caz a fost făcut de Cătălin Năstase, vicepreședinte al Uniunii Arabilor din România.

Ancheta penală în acest dosar a vizat mai mulți angajați ai Primăriei Municipiului București, însă, până în prezent, faptele s-au prescris. În cazul lui Traian Băsescu, însă, prescrierea nu s-a realizat întrucât ancheta a fost întreruptă de cele două mandate de președinte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE