ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Zgonea exclus din PSD! Ii va lua Ponta sefia Camerei Deputatilor?

Postat la: 27.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Valeriu Zgonea a fost exclus in cele din urma din PSD. Ca atare, Zgonea nu mai este nici președinte executiv al partidului si isi va piarde și funcția de președinte al Camerei Deputaților. Conform unor susrse din PSD, locul la sedia Camerei este ravnit de Victor Ponta.

Necazurile lui Zgonea vin după ce acesta i-a cerut demisia președintelui PSD Liviu Dragnea în urma condamnării acestuia la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru corupție. „Sunt de peste 20 de ani în partid. Am asistat la o decizie profund nedreapta. Mi-am amintit de inchizitie. Daca iti exprimi o opinie, esti condamnat. Eu raman atasat valorilor social democrate. Multumesc lui Dumnezeu ca nu mi-au luat si inima de social democrat. În loc să plece el, plec eu. Asta e decizia, nu am înțeles. Mă uitam la un documentar despre antilopele gnu. Masculul alfa sare în râu și toate sar după masculul alfa. Râul e renumit că e plin cu crocodili. Așa e și cu PSD, scapă cine poate. Eu așa am fost, mai rebel de mic, nu mă schimb la 50 de ani. Eu am spus ce am simțit și ce am gândit. Cei care au luat această decizie trebuie să explice, rațional, de ce au luat această decizie.", a declarat Valeriu Zgonea după rezultatul de la ședința liderilor social-democrați.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE