Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vremea. Prognoza meteo pentru restul saptamanii

Postat la: 05.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In aceasta saptamana vremea va fi normala din punct de vedere termic, cu unele innorari si averse slabe, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii restranse.

Cerul va fi variabil si doar izolat vor mai fi ploi de scurta durata si descarcari electrice in sudul tarii si la munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 3 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 19 grade pe litoral. Temperaturile maxime se vor situa intre 24 si 32 de grade, cu cele mai ridicate valori in Oltenia.

In Capitala vremea va fi normala din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea pentru averse slabe si descarcari electrice va fi mai ridicata pe parcursul zilei si la inceputul noptii. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 16....18 grade.

In tara, valorile termice se vor mentine in jurul celor normale pentru aceasta data; maximele se vor incadra intre 24 si 32 de grade, iar minimele intre 10 si 20 de grade, usor mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei, spre 7...8 grade.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, mai ales ziua, local in sud-estul tarii si izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE