Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vrancea: Cutremur cu magnitudinea de 5,3 - resimţit şi în Bucureşti

Postat la: 24.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un cutremur cu magnitudinea de 5,3 a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 2.11, în regiunea Vrancea, fiind resimţit în cea mai mare parte a ţării, conform Institutului Naţional de Fizica Pământului.

Magnitudinea cutremurului care a avut loc sâmbătă dimineață în zona Vrancea a fost revizuită la 5,3, anunță pe Twitter Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului, conform Agerpres. Potrivit INFP, cutremurul s-a produs la o adâncime de 91.6km, conform Mediafax Primelor estimări ale INFP arătau că magnitudinea era de 5,6, la o adâncime de 112 kilometri. Estimarea iniţială a INFP a fost de 6, pentru ca apoi să fie revizuit la 5,6. Seismul a fost resimţit în Bucureşti şi în alte zone din ţară, precum Suceava, Craiova, dar şi în Republica Moldova.

Potrivit INFP, epicentrul a fost în zona seismică Vrancea. La aproximativ jumătate de oră, s-a produs o replică de intensitate mai mică. La ora 02:48, un nou cutremur in judetul Vrancea a fost anunţat de INFP cu magnitudinea de 2.7, la o adâncime de 76km. Potrivit primelor estimări INFP, magnitudinea a fost de 5,6, la o adâncime de 112 kilometri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE