Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Voropchievici: Zodia care in luna martie va avea probleme mari

Postat la: 09.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astrologul si numerologul Mihai Voropchievici a facut zilele trecute previziunile pentru luna martie pentru fiecare zodie.

Din aceste previziuni retinem ca majoritatea nativilor vor avea o luna de senzatia, cu exceptia uneia.„Pestii au o luna mai cu susul in jos. Au o luna de mesaje, de comunicare, de interpelare. Sunt pe postura de acumulare de informatii", a declarat Voropchievici in cadrul emisiunii „Adevaruri ascunse" de la Antena 3.

Intr-adevar Pestii au avut parte de multe schimbari in ultima vreme. Au fost nevoiti sa treaca prin multe dusuri reci, sa realizeze cat de mult au gresit in relatia cu cei din jur. Acesti nativi trebuie sa stie ca tot raul va fi spre bine indiferent de cat de pesimisti ar fi. Nativii de apa trebuie sa se organizeze foarte bine, sa invete cand trebuie sa pluseze si cand trebuie sa lase garda jos.

Au parte de o serie de surprize din toate punctele de vedere pana la finalul lunii martie, caci, desi nu pare, intr-un fel este chiar luna lor. Trebuie sa invete sa nu mai ia deciziile la cald, sa nu se precipite cand vine vorba de organizarea anumitor activitati comune cu partenerul de viata, sa stie cum sa raspunda criticilor, dar si complimentelor.

Asadar, Pestii trebuie sa ia o foaie si un pix si sa noteze care sunt prioritatile pentru care trebuie sa se zbata, de la care sa nu se dea la o parte pentru nimic in lume, oricat de greu ar parea totul la prima vedere.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE