Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vladimir Cohn vrea să cumpere hotel Rex din Mamaia de la familia lui Dan Adamescu

Postat la: 16.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul actionar al Clubului Dinamo Bucuresti, Vladimir Cohn, impreuna cu ex-presedinte al SIF Banat Crisana, Dragos Bîlteanu, pregatesc o tranzactie imobiliara de proportii.

Cei doi doresc sa achizitioneze hotelul de cinci stele Rex din Mamaia, detinut in prezent de familia Adamescu, iar negocierile sunt destul de avansate. Hotelul are 102 camere din care: 3 apartamente Senior cu vedere la mare, 12 apartamente Junior cu vedere la mare si la lac, 28 camere Twin cu vedere la lac, 56 camere Matrimonial cu vedere la mare/lac.

In 2006, familia Adamescu a cumparat hotelul Rex din Mamaia de la Viorel Paunescu si actionari elvetieni in cadrul unei tranzactii de circa 10 milioane de euro.. Mai trebuie precizat ca omul de afaceri Dragoş Bîlteanua a fost arestat in 2015 de catre DIICOT intr-un dosar privind manipularea pieţei de capitalei şi delapidarea societăţilor de investiţii financiare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE