Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Visul lui Liviu Dragnea prinde contur! Anuntul facut de Darius Valcov

Postat la: 26.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, afirma ca saptamana trecuta s-a discutat despre Fondul Suveran de Investitii, iar membrii coalitiei "s-au pus de acord asupra formei in care trebuie sa arate HG-ul, probabil in cel mult o saptamana acesta va fi si aprobat in Guvern".

"A existat ultima discutie pe Fondul Suveran saptamana trecuta, membrii coalitiei s-au pus de acord asupra formei in care trebuie sa arate HG-ul, probabil in cel mult o saptamana acesta va fi si aprobat in Guvern pentru ca el deja sta in transparenta din 28 decembrie anul trecut si aici speram sa fie acest fond suveran principalul motor de dezvoltare al companiilor romanesti mici si mijlocii si chiar si mari, dar si principalul ajutor pentru exportatori si cei care doresc sa-si extinda aria de actiune si in afara tarii, inclusiv de spitale", a afirmat Valcov la TVR 1.

Intrebat cand preconizeaza ca va deveni operativ Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii, consilierul de stat a spus ca estimeaza ca acest fond va fi operativ pana la jumatatea acestui an, "cu tinta clara ca pana la sfarsitul anului acesta si anul viitor peste 20 de miliarde de euro sa fie investiti in economie prin acest instrument care va deveni principalul motor de dezvoltare".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE