Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Viorel Hrebenciuc, fostul preşedinte al PSD Bacău, achitat pentru mărturie mincinoasă

Postat la: 10.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul preşedinte al Partidului Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Bacău, Viorel Hrebenciuc, a fost achitat astăzi, de magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală.

Dosarul i s-a deschis după ce procurorii au constatat că unele declaraţii date în calitate de martor, în dosarul în care a fost condamnat Ioan Nicolae, nu ar corespunde adevărului. „Ca urmare şi a faptului că numitul Hrebenciuc Viorel nu a spus adevărul în legătură cu aspectele pentru probarea cărora a fost audiat în calitate de martor, privind fapta săvârşită de numitul Ioan Niculae, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a dispus achitarea inculpaţilor Ioan Niculae, Bunea Stancu Gheorghe, Teodorescu Gheorghe şi Bărac Viorel. Ulterior, la data de 19.03.2015, în cauza penală nr. 938/299/2012*, în calea de atac a apelului, aflată pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, inculpatul Hrebenciuc Viorel fiind reaudiat în calitate de martor, a dat declaraţii sincere", afirmă procurorii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE