ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Vijelie în BUCUREȘTI. Două persoane electrocutate. Mai mulți copaci rupți și mașini avariate după furtuna de duminică seara

Postat la: 18.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O furtună uriașă cu grindină a lovit o parte a Capitalei, duminică seara. Pompierii bucureșteni au intervenit pentru a elibera carosabilul după ce zeci de copaci au fost rupți de vântul puternic și mai multe mașini au fost strivite. De asemenea, două persoane au fost electrocutate de un fulger. 

Un număr de 14 copaci au căzut pe carosabil sau pe autoturisme, în urma ploii de duminică seara, zece maşini fiind avariate.

De asemenea, angajaţii ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit şi în cazul a două persoane care s-au electrocutat, după ce au călcat pe cabluri de electricitate rupte la căderea unui copac pe carosabil. Iniţial, prin apelul de urgenţă la 112 a fost anunţat faptul că o singură persoană s-a electrocutat. Odată ajunşi la faţa locului, paramedicii au constatat că este vorba despre încă o persoană aflată în aceeaşi situaţie.
Conform sursei citate, incidentul a avut loc pe Strada Episcop Chesarie, din Bucureşti, cele două persoane fiind transportate la Spitalul Universitar, ele fiind conştiente.

În Capitală, mai multe străzi au fost inundate, duminică seara, din cauza ploii torenţiale, una dintre acestea fiind Lânăriei din Sectorul 4 al Capitalei, care este inundată.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE