Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta: Operația soției ambasadorului Olandei a blocat un etaj întreg

Postat la: 22.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Victor Ponta a avut, duminică seara, prima intervenție televizată după operația la care a fost supus în Turcia. Prim-ministrul a fost întrebat de ce a optat pentru clinica din Istanbul în detrimentul celor din România, așa cum a făcut soția ambasadorului Olandei. Explicația premierului a fost halucinantă.

Încercând să explice de ce premierul României s-a operat în altă ţară, Ponta a atacat-o pe soţia diplomatului Olandez. "Ştiau cine sunt, dar şi la noi dacă se operează un prim-ministru din altă ţară nu este acelaşi lucru. Nu am avut camere de luat vederi la intrarea în spital şi nici un tratament special pe care, inevitabil, l-aş fi avut în ţară. Mi-a spus Nicu Bănicioiu că pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar. Bănuiesc că pentru mine se blocau două etaje la Spitalul Militar, ori nu am vrut să se întâmple acest lucru", a afirmat Ponta, duminică seara, la Antena 3.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE