Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta, despre Mihai Tudose, care a suferit un infarct: Se simte foarte bine şi sunt convins că va fi foarte repede alături de noi

Postat la: 27.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul premier Mihai Tudose, care marți a suferit un infarct miocardic, fiind spitalizat la Institutul "Prof.Dr. C.C. Iliescu", se simte bine, a declarat, miercuri, liderul Pro România, Victor Ponta. El a spus că a vorbit cu Tudose și că foarte curând acesta va ieși din spital și se va implica în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

"Din fericire, Mihai se simte foarte bine şi sunt convins că va fi foarte repede alături de noi, în campanie, în bătăliile pe care le avem", a spus Ponta, miercuri, într-o conferinţă de presă. El a precizat că a discutat personal cu Mihai Tudose, după intervenţia medicală suferită. "Am vorbit chiar cu el, nu am vorbit cu medicii. Nu stă nimeni la căpătâiul lui - ştiţi că unii mint atât de mult încât la un moment dat minciunile lor devin subiect de folclor, cu căpătâiul... E bine, e în spital şi foarte curând va fi alături de noi", a adăugat el.

Mihai Tudose este pe locul al treilea pe lista candidaţilor partidului pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. "O spun cu toată încrederea că Mihai îşi va reveni foarte repede şi va fi alături de noi în această bătălie. Cu experienţa pe care a acumulat-o, a fost timp de 15 ani unul dintre reprezentanţii României în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei - această latură europeană a carierei lui Mihai Tudose mai puţin cunoscută - nu se duce să vorbească despre Europa fără să ştie despre ce e vorba", a spus Victor Ponta.

Mihai Tudose a suferit marţi un infarct miocardic extins și este spitalizat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof.Dr. C.C. Iliescu", unde i-au fost montate două stenturi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE