Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Ponta a fost decorat cu Ordinul Republicii Moldova

Postat la: 24.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Victor Ponta a fost decorat cu Ordinul Republicii Moldova, dinstincţie care i-a fost înmânată de către premierul Pavel Filip, în cadrul Congresului Partidului Democrat. Ponta l-a ironizat pe vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, al cărui avion a ajuns cu întârziere la Chişinău din cauza ceţii, deputatul PSD spunând că a venit cu maşina ştiind că ceaţa ar putea perturba traficul aerian.

Victor Ponta a primit Ordinul Republicii prin decret al fostului preşedinte Nicolae Timofti. Distincţia i-a fost înmânată de către prim-ministrul Pavel Filip, în cadrul lucrărilor Partidului Democrat din Moldova, la care Ponta participă ca invitat, el fiind vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste. „Vreau să îi transmiteţi preşedintelui Timofti mulţumirile mele. Mă bucur că faptele care le-am făcut împreună au ajuns la oamenii care trăiesc în Republica Moldova. Vă asigur că la Bucureşti veţi avea întotdeauna prieteni şi fraţi care vă vor ajuta la nevoie", a declarat Ponta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE