Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Becali, din nou pe mâna medicilor. A fost internat de urgență la Spitalul Floreasca!

Postat la: 27.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Victor Becali se confruntă cu probleme de sănătate. Acesta a fost internat, miercuri, de urgență, la Spitalul Floreasca din Capitală. Fostului impresar i s-a făcut rău și s-a prezentat la unitatea medicală.

Din primele informații, pare să fie vorba de niște probleme mai vechi. Victor Becali a mai avut probleme de sănătate și când se afla în arest, când a părăsit penitenciarul în toiul nopții de 22 mai, după ce i s-a făcut rău. Fostul impresar Victor Becali a fost eliberat condiționat în octombrie, după ce magistrații Tribunalului lfov au respins definitiv contestația procurorilor la decizia inițială de eliberare condiționată. Victor Becali era încarcerat în Penitenciarul Jilava, în Dosarul Transferurilor. În septembrie, magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au admis cererea lui Victor Becali de liberare condiționată, acesta fiind încarcerat în Penitenciarul Jilava, în dosarul Transferurilor. Decizia instanței a fost atacată de către procurori.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE