ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Vesti neasteptate pentru Elena Udrea. A castigat o lupta extrem de importanta

Postat la: 17.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, arestata in prezent in Costa Rica, se afla in plin razboi cu Fiscul, care vrea sa-i scoata averea la licitatie. Cu toate acestea, Udrea a primit o veste neasteptata.

Recent, Elena Udrea a fost anuntata ca judecatorii au inchis dosarul in care ANAF cerea executarea sa silita. Vestea buna este ca Elena Udrea va mai sta cu averea o perioada. Veste proasta e ca ANAF a fost indrumat de judecatori sa deschida un alt dosar, la o instanta superioara. Asta deoarece juristii institutiei publice nu au stiut sau nu au avut interesul sa stie unde ar fi trebuit sa depuna cererea de executare si... au incurcat instantele. Chiar cu o zi inainte de a fi capturata, infractoarea Elena Udrea era citata, pe site-ul instantelor de judecata, in dosarul respectiv: "UDREA ELENA GABRIELA, cu ultimul domiciliu in Bucuresti, este chemata in aceasta instanta, camera 301, in ziua de 05.11.2018, Completul C3 - civil si executari, ora 09:00, in calitate de Intimata, in proces cu STATUL ROMAN PRIN AGENTIA NATIONALA DE ADMINISTRARE FISCALA in calitate de Petent, alte cereri privind executarea silita. In caz de neprezentare a partilor, judecata se va face in lipsa, daca se solicita in scris acest lucru de catre una din parti".

Elena Udrea a fost retinuta, in urma cu doua luni, in Costa Rica, informatia fiind facuta publica de Autoritatea de Investigatii Judiciare. La scurt timp, ofiterii Interpol au capturat-o si pe Alina Bica, fosta sefa a DIICOT. In tot acest timp, fetita Elenei Udrea a ramas acasa, in compania tatalui sau, Adrian Alexandrov, si a bunicii sale. Asa cum spunea Elena Udrea, la scurt timp dupa ce a nascut, familia ei urma sa ajunga in Costa Rica, ceea ce s-a si intamplat. Micuta Eva Maria a ramas, astfel, alaturi de tatal sau si de bunica, potrivit informatiilor din presa, scrie Spynews.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE