Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Veste teribila pentru Cristian Cioaca, aflat in spatele gratiilor. A ramas fara apartament

Postat la: 20.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cristian Cioaca, deja celebrul politist care a ucis-o pe avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat in 2014 la 16 ani si opt luni de inchisoare. De curand, el a aflat ca are mari probleme financiare.

Cristian Cioaca este inchide deja de cativa ani si continua sa acumuleze datorii. Asociatia de proprietari a blocului in care Elodia Ghinescu a detinut un cabinet de avocatura a reusit sa obtina in instanta dreptul la plata restantelor la intretinere, restante in valoare de 11.000 de lei. Mai mult, Cristian Cioaca a pierdut si apartamentul in care a comis crima, acesta fiind luat pentru neplata de catre banca la care Cioaca avea un credit.

Fostul Politistul Cristian Cioaca s-a schimbat radical de cand a fost inchis la Penitenciarul Colibasi, judetul Arges. Barbatul i-a uimit pe colegii de celula, dupa ce a tapetat peretii cu imaginile parintelui Arsenie Boca, scrie Jurnalul de Arges.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE