Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Veste cumplita. A murit Ion Besoiu

Postat la: 18.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ion Besoiu a murit. Marele actor a decedat la Spitalul Fundeni, in varsta de 85 de ani, dupa mai multe zile de suferinta. Ion Besoiu a fost unul dintre marii actori ai României.

In urma cu cateva saptamani, Besoiu a acordat un interviu presei românesti in care spunea ca in fiecare zi se trazeste cu un mare chef de viata si ca doreste sa traiasca cat mai mult, dar daca este ca Dumnezeu sa-l ia la el sa fie impacat. Cunoscut de toate generaţiile pentru rolul din "Toate pânzele sus", a recunoscut in acel interviu că bătrâneţea îşi spune deja cuvântul şi nu mai poate fi la fel de activ ca altădată.

"Nu mai am destulă energie, sunt mai uzat fizic. Psihic, nu! Încep fiecare zi, cu aceeaşi dorinţă de a trăi cât mai mult. În urmă cu ceva timp am filmat pentru televiziune piesa 'Livada cu vişini', în regia lui Alexander Lustig, şi atunci cred că a fost momentul în care m-am îmbolnăvit. S-a declanşat un puseu de tensiune foarte puternic, a trebuit să stau trei luni de zile în spital. De atunci încerc să fiu mai răbdător cu mine. Frigul mă disperă, gheaţa mă face să alunec. Nu mai e ca altădată. N-aş putea să spun că mă cutremură finalul. Mă rog bunului Dumnezeu să mă adune la dreapta lui fără dureri, fără suferinţă, fără teamă, împăcat cu toate", afirma in urma cu putin timp Ion Besoiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE