Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Veşti proaste pentru fumători! Aceste ţigări au fost interzise prin lege. Până când le mai poţi găsi în magazine

Postat la: 31.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vești proaste pentru această categorie de români! Curtea de Justiție a Uniunii Europene a interzis aceste categorii de țigări, așadar ele vor dispărea în curând din magazine.

Un comunicat al Curții de Justiție a UE face cunoscută ,,Interzicerea în etape la nivelul statelor membre a ţigaretelor aromate şi a tutunului de rulat''. "Legislaţia Uniunii Europene autorizează validarea în etape şi permite consumatorilor de produse cu un grad mare de vânzare o perioadă de timp adecvată pentru a face trecerea la alte produse", adaugă comunicatul. Decizia a fost luată în urma plângerii unei companii germane care fabrică de asemenea produse derivate din tabac, potrivit Mediafax. Tribunalul a trimis cazul la CJUE, având dubii cu privire la validitatea şi interpretarea anumitor dispoziţii, Directiva adoptată în 2014 prevede interzicerea graduală a ţigărilor aromate şi obligaţia de a avertiza asupra efectelor fumatului pe două treimi din suprafaţa pachetelor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE