Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vești bune pentru Andreea, românca rănită în atacul sângeros din Londra

Postat la: 26.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primele vești bune pentru Andreea, românca victimă a atacului sângeros din Londra. Medicii le-au mai dat o speranță rudelor în ceea ce privește starea de sănătate a tinerei.

Se pare că medicii din Marea Britanie le-ar fi transmis rudelor că plămânii Andreei dau semne să se vindece. Rudele Andreei au ajuns în Londra să fie alături de tânăra în vârstă de 28 de ani în urmă cu câteva zile. Andreea a fost operată în urmă cu câteva zile pe creier, iar starea ei începea să se îmbunătățească. Toată lumea se roagă ca tânăra arhitectă să-și revină și să se pună pe picioare.

Alarma s-a dat după ce s-au auzit mai multe focuri de armă în faţa Parlamentului Marii Britanii, iar un bărbat a încercat chiar să intre în clădirea Legislativului. În acelaşi timp o maşină a intrat în plin în mai multe persoane care erau pe podul Westminster, după care s-a izbit de gardul Parlamentului Britanic.

În urma atacului terorist, cinci oameni au murit, printre care şi autorul atacului, şi 29 au fost răniţi. Printre ei sunt şi doi români: Andrei Burnaz şi Andreea Cristea, care erau în vacanţă. Femeia se află în stare gravă, după ce a fost aruncată de pe pod în Tamisa, în timp ce bărbatul are o fractură la picior. Atacul a fost revendicat de gruparea jihadistă ISIS, iar Theresa May a spus că autorulmasacrului era un britanic, investigat de MI5.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE