Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vasile Turcu, în moarte cerebrala, conectat la aparate, după tentativa de sinucidere

Postat la: 02.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Starea de sănătate a fostului acţionar al echipei Dinamo Bucureşti, Vasile Turcu, este în continuare critică, fiind conectat la aparate. Surse medicale au declarat că Turcu este in moarte cerebrala, ca edemul cerebral este foarte extins si ca numai o minune l-ar mai putea salva. Dar si daca si-ar reveni din coma profunda ar avea paralizii.

Reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei au declarat că Vasile Turcu a lăsat un bilet de adio, însă nu se cunoaşte conţinutul acestuia. Vasile Turcu, în vârstă de 62 de ani, a ajuns, miercuri, la Spitalul de Urgenţă Floreasca în stare gravă, după o tentativă de sinucidere ce a avut loc în locuinţa sa din Bucureşti. Vasile Turcu deţine grupul de firme Romconstruct, iar în 2013, conform Top 300 Capital, avea o avere de 30 de milioane de euro. În 2001, Vasile Turcu s-a implicat ca finanţator la Dinamo, mai întâi la secţia de handbal a clubului, iar din 2004 a devenit acţionar la echipa de fotbal, retrăgându-se în 2011.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE