Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vasile Turcu, fost acţionar al clubului Dinamo, a încercat să se spânzure

Postat la: 01.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul acţionar al Dinamo Bucureşti, Vasile Turcu, a fost transportat, miercuri, de urgenţă la Spitalul Clinic Floreasca după un stop cardio-respirator, a confirmat coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Surse apropiate familiei fostului acţionar dinamovist susţin că Vasile Turcu este în acest moment intubat şi are un hematom pe creier. Medicii încearcă să-l stabilizeze în aceste momente. Turcu a încercat să se sinucidă prin spânzurare. Din alte informatii rezulta ca Vasile Turcu ar fi avut datorii mari pe care nu reusea sa le plateasca. De asemenea, fostul actionar al FC Dinamo avea si probleme familiale destul de grave.

Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe al Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa, a precizat că Vasile Turcu a fost transportat de urgenţă la spital după ce a suferit un stop cardio-respirator. Fostul acţionar al clubului Dinamo Bucureşti a fost resuscitat, fiind, la ora transmiterii ştirii, internat în Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. Date suplimentare despre starea de sănătate a lui Vasile Turcu nu pot fi furnizate.

Jurnalistul Dorin Chiotea a revenit cu mai multe detalii despre starea lui Vasile Turcu: "Sursele mele din Spitalul de Urgenta Floreasca imi spun ca e in coma profunda dupa tentativa de sinucidere prin spanzurare in vila sa din nordul Capitalei. Blocarea irigarii si, implicit, oxigenarii creierului isi spun cuvantul. Are o stare stabila, cu tensiune arteriala normala. Scanarea CT e aparent ok, exceptie facand instalarea (fireasca, in conditiile date) a unui edem cerebral masiv. Inima functioneaza ok dupa resuscitare, avand o buna alura ventriculara. Supravegherea pacientului e maximala pt ca exista riscul unei schimbari de situatie in orice clipa. Prognosticul e rezervat. O eventuala recuperare depinde de leziunile suferite de creier, dar se pot produce si minuni (precum in cazul lui Gabriel Cotabita)."

Recent, Vasile Turcu dezvăluise că ia în calcul o revenire în lumea fotbalului, la mai bine de şase ani după ce renunţase la pachetul de acţiuni deţinut la Dinamo. În urmă cu mai puţin de o lună, Turcu preciza că şi-ar dori să facă din nou echipă cu Cristi Borcea şi Nicolae Badea, oamenii alături de care investise şi la Dinamo.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE