Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vampiri psihici și folosirea energiei eterice

Postat la: 25.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Energia vibrantă este ceea ce face să existe tot ce este viu. Valuri de energie care curg prin univers. Toată lumea oferă anumite frecvențe vibraționale, ceea ce atrage multe evenimente care apar în viața de zi cu zi. Vampirii psihici au învățat să controleze aceste frecvențe care le permit să rămână în forma în care se află.

Energia vine în multe culori și forme diferite și fiecare emoție care este creată dă un tip specific de energie care se diferențiază de celelalte tipuri create. Să vorbim despre energia creată prin acțiuni pozitive. De exemplu, crearea unei emoții pozitive în cineva prin a face ceva frumos pentru persoană este o modalitate de a obține o formare de energie pozitivă. Când creați o emoție pozitivă în cineva, permiteți persoanei cu care creați acea emoție, pentru a elibera o energie pozitivă care poate veni în culorile galbenului, rozurilor, portocalelor, purpurii, verdele etc. Aceasta variază de la persoană și emoția pozitivă fiind simțită.

Acesta este genul de energie pe care doriți să o creați. Deși nu durează mai mult și mai mult efort pentru a crea acest tip de energie, rezultatele pe termen lung sunt mult mai plăcute și vă veți simți mai bine fizic. Când alimentați energia pozitivă creată, veți simți emoțiile pozitive ale persoanei pe care o hrăniți. Același lucru se întâmplă dacă hrănim energia furnizată de lucruri din natură, cum ar fi copacii, de exemplu. Dacă luați energie din pom, dați-i energia înapoi. Când creați energie pozitivă, este aproape ca și când vă hrăniți unul pe celălalt în acel moment deoarece ambele exudați un câmp de energie pozitiv și, la rândul său, nu creați un câmp energetic negativ.

Când aveți acest tip de energie, îl atrageți în mod natural spre dumneavoastră, fără a încerca chiar și mai mult timp. De asemenea, te face să te simți bine fizic în sensul că poți să te gândești mai clar, ești mai puțin predispus la îmbolnăvire, te simți bine despre tine și te face să dai și să iei energie de zece ori mai ușor decât ar fi dacă ai alege să du-te pe calea de a crea energie negativă în ceilalți și în mediul tău. O altă formă de a crea energie pentru a absorbi sau a alimenta aceasta este cea menționată mai sus; crearea de energie negativă.

Acest mod de a crea energie prin acțiuni negative sau emoții îndreptate spre ceilalți poate fi una dintre cele mai rapide și mai simple căi de a crea și alimenta energia, dar este și periculoasă pentru voi și periculoasă pentru cei pe care îi hrăniți. Toată lumea trebuie să facă pentru a crea o formă negativă de energie, să înceapă să vorbească cu cineva în mod negativ, cum ar fi să fii condescendent sau să vorbești cu cineva ca și cum ar fi de cinci ani.

Când faceți acest lucru, acesta creează frustrare și chiar mânie în ceilalți, iar apoi puteți să vă luați imediat energia și să obțineți rezultate mari, continuând să împingeți butoanele acelei persoane astfel încât să spunem. Începeți o luptă sau un argument cu cineva care produce rezultate negative de energie rapidă, este ușor să continuați să insultați pe cineva dacă vreți. Consecințele luării energiei în acest mod pot avea ca rezultat multe feluri care sunt plăcute pentru unii și nu sunt atât de plăcute pentru alții.

Dacă aveți grijă de ceilalți oameni și de sentimentele sau bunăstarea lor, nu veți efectua acest tip de hrănire a energiei de la alții. Vă poate face să vă simțiți rău și să vă rețineți că absorbiți acele emoții și sentimente, de asemenea, dacă sunteți deprimați, deveniți deprimați. Avansul este că vă reîncărcați energia rapidă, dar dezavantajul este că se diminuează rapid.

Luarea energiei în acest fel nu numai că vă poate determina să atrageți multe lucruri negative în viața voastră, cum ar fi lipsa de prieteni apropiați sau de familie sau chiar imposibilitatea de a vă menține un loc de muncă sau de a vă menține o viață relativ normală; dar afectează de asemenea propria dvs. bunăstare mentală și fizică personală cu toxinele pe care energia negativă tinde să le transporte.

De exemplu, să presupunem că aveți un prieten apropiat pe care îl alegeți întotdeauna deoarece sunt rupți tot timpul (acesta este doar un exemplu) și niciodată nu au bani să facă nimic. În cele din urmă, persoana pe care o alegeți va începe să se afle în defensivă cu tine, pentru că întotdeauna te distrezi de ele. Acest lucru creează o emoție de furie sau de frustrare care sunt ambele negative. Acum, de fiecare dată când sunteți în jurul acelei persoane, ei încep să cedeze o formă negativă de energie în loc de emoții și de energie pozitive.

Este ușor să faci pe cineva să renunțe la acest câmp energetic negativ fără a încerca cu adevărat. Este câmpul energetic pozitiv care tinde să fie o provocare pentru o mulțime de oameni și, prin urmare, mulți oameni creează câmpuri energetice negative în jurul altora. Nu toți vampirii trebuie să creeze un fel de emoție în cineva pentru a-și lua energia. Pentru unii dintre noi vine pur și simplu în mod natural, în timp ce alții necesită timp și o mulțime de practică.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE