Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vama Veche îi alungă pe vamaioți. Noua lege: fără vânzători ambulanți și fără muzică la maximum

Postat la: 30.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Se schimbă regulile în Vama Veche. Muzica de la terasele din staţiunile Vama Veche şi 2 Mai nu va mai fi dată la maximum, iar activitatea vânzătoriloir ambulanți va fi interzisă.

Consiliul Local al comunei Limanu a aprobat un regulament privind desfăşurarea activităţilor comerciale. Vor fi interzise, printre altele, comerţul ambulant pe plajă, vânzarea pe stradă a băuturilor alcoolice, comercializarea produselor second-hand, activităţi de cerşetorie. În plus, amenajarea teraselor trebuie să respecte anumite cerinţe de ordin urbanistic.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Limanu, Consiliul Local a aprobat recent "Regulamentul privind Organizarea şi Desfăşurarea Activităţilor Comerciale şi a Serviciilor de Piaţă în comuna Limanu".

"Până la iniţierea acestui set de reguli, în comuna Limanu nu exista o centralizare a condiţiilor pe care ar trebui să le îndeplinească un agent economic. Acest regulament explică cât se poate de clar care sunt obligaţiilor celor care doresc să primească autorizaţii din partea noastră. Sunt gândite unitar, astfel încât, mai ales în sezonul estival când funcţioneaza cele mai multe activităţi economice, să existe un reper după care să ne putem ghida atât noi, ca şi autorităţi locale, cât şi agenţii economici", a transmis primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu, prin intermediul comunicatului de presă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE