Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Valentin Dragnea, fiul șefului PSD, ar urma să treacă ferma de porci din Teleorman pe acțiuni la purtător

Postat la: 11.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Valentin Dragnea, fiul șefului PSD și președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, ar fi decis ca ferma Salcia din Teleorman, al cărei obiect principal de activitate este creșterea porcilor și pe care o controlează de mai mulți ani, să aibă acțiuni la purtător, și nu acțiuni nominative ca până în prezent, scrie Profit.ro.

Acțiunile la purtător, care nu includ elementele de identificare ale titularului, ar fi folosite, printre altele, și în cadrul firmei de construcții TelDrum, prezentată în presă ca fiind „patronată din umbră" de Liviu Dragnea, ipoteză negată însă repetat de acesta, mai precizează sursa citată. Dragnea junior controlează mai multe firme, printre care și Ferma Salcia S.A. Acum, el ar fi decis ca valoarea nominală a acțiunile existente în firmă să fie ridicată de la doar 2,5 lei la 9.000 lei/acțiune, iar acțiunile nominative să fie transformate în acțiuni la purtător.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE