Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Val de aer rece peste Romania. Temperaturile scad dramatic de marti

Postat la: 01.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un val de aer rece loveste din nou Romania! Temperaturile se vor prabusi marti in toata tara. Vor fi diferente chiar si de peste 10 grade in doar cateva ore, iar vantul o sa bata cu putere la rafala. Nu vor lipsi nici precipitatiile spre sfarsitul saptamanii, insa putem spera la vreme buna in weekendul de Paste. Aprilie incepe totusi cu surprize placute in termometre.

Ultimul weekend din martie a scos din case mii de romani din toata tara, pentru ca a fost cald. Insa, de marti, lucrurile nu vor mai sta asa. Pe 2 aprilie, temperaturile vor scadea brusc, spun meteorologii. Diferentele vor fi de peste zece grade Celsius, de la o zi la alta. In Giurgiu, de exemplu, de la 24 de grade Celsius, temperaturile vor cobori la jumatate.

Meda Andrei, meteorolog ANM: La nivelul Romaniei vor fi temperaturi maxime cuprinse in general intre 8 si 18 grade. In dupa-amiaza zilei de marti, temperatura maxima se va situa doar in jurul valorii de 12 grade. De vina pentru toate acestea este un val de aer rece care vine din nordul continentului. Aduce cu el si precipitatii in special spre sfarsitul saptamanii. Intreaga luna aprilie va fi capricioasa. Insa de Paste, meteorologii anunta temperaturi normale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE