Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vătaful senatorilor a intrat în dizgrația liderilor PSD

Postat la: 27.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat de mai multe ori ca Senatul Romaniei a ajuns mosia secretarului general Ion Vărgău. El aranjeaza si dirijeaza totul de la cumpararea hartiei igienice pana la decontarea bonurilor de benzina si dotarile de lux ale masinilor senatorilor. Dar, Vargau mai are o preocupare majora: regizeaza toate angajarile personalului din Senatul Romaniei.

Nu se face nicio angajare fara stirea lui Vargau, si, in ultimele luni ale anului trecut, acesta a avut grija sa populeze Senatul cu o multime de pile si rubedenii ale acestuia care n-au nici in clin nici in maneca cu activitatea din aceasta institutie. Dar, in noua sesiune parlamentara, Ion Vargau a vrut sa-si continue domnia la Senat. Ca atare, la una dintre sedintele a Biroului Permanent din aceasta luna, a introdus in mapa cu ordinea de zi si cererea sa de continuare a domniei ca secretar general al Senatului. Insa, a avut ghinion!

Vice-presedintele Senatului, baronul PSD de Giurgiu-Nicolae Badalau, a vazut cererea lui Vargau si, fara sa stea mult pe ganduri, a scos-o imediat din mapa cu ordinea de zi, anuntandu-l pe Vargau ca mandatul sau a luat sfarsit si, totodata, ca PSD nu-l mai sustine. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, PSD urmeaza sa numeasca in aceasta saptamana un inlocuitor a lui Vargau, si cele mai mari sanse le are fostul edil al Oradei- Petru Filip. In schimb, Vargau nu va disparea din organigrama Senatului intrucat el si-a blocat postul de director administrativ. Adica, va ramane intr-un post caldut si vital al Senatului unde se ruleaza multi bani.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE