ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Culise: Unde s-au dus banii Rapirii din Irak, despre care acuza Corneliu Vadim Tudor

Postat la: 06.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Informatii ale Ziuanews sunt in masura sa ne indice unde anume s-au scurs cele aproape 5 milioane de dolari despre care Corneliu Vadim Tudor sustine ca i-au deturnat Traian Basescu si Vasile Blaga din banii pentru rascumpararea jurnalistilor rapiti din Irak.

Ciprian Nastasiu spune ca banii au venit dintr-un cont special si s-a ocupat personal Florian Coldea. Este vorba de 3-4 milioane de euro care ar fi putut fi facuti disparuti. Aceasta declaratie a procurorului Ciprian Nastasiu, din cartea "Tradarea României" a stat la baza denuntului lui Corneliu Vadim Tudor.

Din informatiile Ziuanews au existat aproape 5 milioane de dolari care nu ies la socoteala, insa, nu au fost deturnati de Basescu si Blaga. Este un secret de stat iar operatiunea nu va fi desecretizata prea curand din motive de servicii secrete si, mai ales, de partea franceza. Da, francezii o aveau rapita pe Florence Aubenas, jurnalista la Liberation, detinuta de aceiasi teroristi care ii detineau pe jurnalistii romani.

La acea vreme, Franta, tara NATO, nu negocia cu teroristii. România, insa, da! Asa ca in intelegere cu Sarkozy, Basescu trateaza prin Coldea si eliberarea ziaristei franceze, contra a aproape 5 milioane de dolari, care aveau sa fie dati inapoi de Franta prin intermediul Renault (Dacia Pitesti). Acestia sunt banii "pierduti pe drum", ei au scos-o prin rascumparare pe jurnalista Aubenas. Fireste, nici Basescu, nici Blaga nu pot spune acest fapt, iar dosarul va ramane secret.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE