Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un vasluian a refuzat o casa de la Gigi Becali! Replica barbatului l-a facut pe omul de afaceri sa plece de acolo: „Da pan' la casa, nu dai mata.."

Postat la: 07.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Povestea vasluianului care o refuzat o casa de la Gigi Becali in favoarea unei sticle de vin a socat pe toata lumea.

Cererea barbatului l-a scos din sarite pe latifundiarul din Pipera si a luat o decizie radicala. Totul s-a petrecut intr-un sat din Vaslui. Viorel Garoafa, un barbat amarat din comuna Solesti, traia intr-o cocioaba improvizata, alaturi de nevasta si multi copii. Satenii spun ca si-a vandut casa pentru bautura, insa varianta „oficiala" este ca socrul lui a pus mana pe acte si a instrainat imobilul.

Comuna a fost vizitata de Gigi Becali, care nu a ramas indiferent la situatia lui materiala. Acesta a vazut in ce conditii isi creste barbatul copii si i-a zis ca-i plateste constructia unei noi case, cu tot ce-i trebuie. Replica omului l-a lasat fara cuvinte pe latifundiarul din Pipera: „Da pan' la casa, nu dai mata' o sticla de vin?", l-a intrebat Garoafa, conform Monitorul de Vaslui. Cand a auzit asta, Gigi Becali a plecat fulger de acolo, fara sa mai priveasca inapoi.

Problemele cu alcoolul ale barbatului erau recunoscute de toti vecinii lui. Acestia spun ca barbatul cam uita si sa aiba grija de copiii lui, tocmai de asta, nu de putine ori s-a intamplat ca acestia fie sa sufere accidente, fie sa fure sau sa sparga cate un geam. Cu toate astea, Viorel Garoafa n-a vrut nici in ruptul capului sa lase autoritatile sa-i ia pe cei mici.

„Noi suntem saraci, dar eu tin la copiii mei. Au venit de pe la Protectia Copilului, dar eu nu-mi dau copiii. Am eu grija de ei, au haine, au mancare, chiar daca nu avem o casa cum trebuie. De baut, beau asa... de pleasca, de pe la altii. Pe copii mai bine ii omor cu mana mea decat sa-i dau la altii sa-i creasca. Eu le dau tot ce trebuie", a spus vasluianul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE