Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un urs a ajuns miercuri seară chiar în curtea Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc. Jandarmii l-au alungat cu petarde

Postat la: 04.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un urs a ajuns miercuri seară chiar în curtea Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc iar jandarmii au aruncat cu petarde pentru a-l îndepărta. Ursul se întorsese în același loc după prima intervenție a militarilor, care au folosit explozibilul pentru a-l pune pe fugă.

Jandarmii au fost anunţaţi, prin numărul de urgenţă 112, că un urs se află în parcarea exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Harghita, Gheorghe Suciu. La cinci minute de la solicitare, la faţa locului a ajuns o grupă din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil, care a asigurat zona şi a alungat ursul înspre pădurea Jigodin, relatează Agerpres. Jandarmii au rămas în zonă şi au patrulat și pe străzile adiacente. La aproximativ 30 de minute de la prima intervenţie, un nou apel a anunţat faptul că ursul se află în acceaşi zonă, patrula de jandarmerie intervenind din nou pentru a îndepărta animalul, de această data folosindu-se şi petarde. Militarii au rămas în zonă, pentru eventualitatea în care animalul s-ar reîntoarce.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE