Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un tren de calatori a deraiat in Caras Severin: A sarit de pe sine dupa ce a lovit o creanga

Postat la: 20.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tren de calatori care circula pe ruta Timisoara Nord - Resita Nord a deraiat in zona localitatii Moniom din judetul Caras - Severin, din cauza unei crengi cazute pe linia ferata in urma unei furtuni puternice.

Si trenul de calatori care circula pe ruta Caransebes- Resita Nord a fost oprit din cauza lipsei de tensiune. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Caras- Severin, circulatia feroviara intre Tmisoara Nord si Retita Nord a fost oprita marti seara, dupa ce un tren de calatori a deraiat in zona localitatii Moniom din judetul Caras - Severin.

Trenul a sarit de pe sine dupa ce a lovit o creanga cazuta pe calea ferata, dupa o furtuna puternica. Niciun pasager nu a fost ranit, iar garnitura urmeaza sa fie repusa pe sine. De asemenea, trenul care circula pe ruta Caransebes - Resita Nord a fost oprit intre statiile Brebu si Ezeris din cauza lipsei de tensiune. Incidentul a avut loc dupa ce pe calea ferata a cazut un copac, in urma unei furtuni.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE