Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un tanar a fost injunghiat mortal de un batran de 83 de ani, pentru ca il lovise cu bicicleta

Postat la: 08.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tanar de 20 de ani din judetul Galati a murit, dupa ce un batran de 83 de ani l-a injunghiat de doua ori cu briceagul, in zona toracelui, in urma unui conflict avut in timp ce se aflau pe biciclete.

Incidentul a avut loc la iesirea din Piata Centrala din Tecuci, unde cei doi s-au ciocnit unul de celalalt. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatia de omor. Cei doi barbati, aflati pe biciclete, s-au intalnit la iesirea din Piata Centrala din municipiul Tecuci si s-au ciocnit unul de celalalt, potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, Liliana Istrate.

Astfel, intre cei doi barbati a izbucnit un conflict spontan, iar tanarul de 20 de ani l-ar fi scuipat si injurat pe barbatul de 83 de ani care a pornit in urmarirea acestuia. "La un moment dat, barbatul de 83 de ani a scost un briceag si l-a injunghiat pe tanarul de 20 de ani de doua ori in zona toracica stanga. Victima a fost transportata la spital, insa a decedat ulterior", a declarat, miercuri, Liliana Istrate.

Barbatul de 83 de ani a fost retinut, iar instanta Tribunalului Galati a admis propunerea procurorilor dearestare preventiva pentru 30 de zile formulata pe numele sau pentru savarsirea infractiunii de omor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE