Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un schior american, acuzat de colonialism cultural după ce a salvat un pui de câine

Postat la: 28.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un schior american a stârnit un val de acuzaţii de colonialism cultural şi standarde duble occidentale după ce a salvat un pui de câine dintr-o fermă de carne de câine din Coreea de Sud în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă din 2018 de la PyeongChang, informează marţi The Telegraph.

Gus Kenworthy, unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi americani, a publicat în media de socializare fotografii cu noul său animal de companie, Beemo, alături de textul "Câinii sunt prieteni. Nu mâncare" pentru a atrage atenţia asupra a ceea ce a descris drept "condiţii îngrijorătoare" cu care se confruntă milioane de câini din Coreea de Sud, crescuţi pentru alimentaţie, conform Agerpres.

"Se pot aduce argumente potrivit cărora consumul de carne de câine este parte a culturii coreene. Şi, deşi personal nu agreez acest lucru, sunt de acord că nu se cuvine să-mi impun idealurile occidentale", a notat el într-un mesaj publicat pe Instagram. "Însă, modul în care sunt tratate aceste animale este complet inuman, iar cultura nu ar trebui să fie niciodată un ţap ispăşitor pentru cruzime", a adăugat sportivul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE