Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un preot roman din Italia s-a spanzurat in casa parohiala

Postat la: 18.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Adrian Cristinel Bulai, preot la Bevilacqua si Marega (Provincia Verona), a fost gasit spanzurat de doi enoriasi, care s-au dus sa il caute alarmati de absenta sa de la slujba de dimineata.

Cercetarile carabinierilor nu au scos la iveala urme de efractie. Preotul nu a dorit sa lase niciun bilet pentru a-si explica gestul, comis tocmai in ajunul sarbatoririi patronului localitatii, Sfantul Anton, in timp ce localnicii sunt ravasiti, mai ales ca preotul era o persoana mereu cordiala si amabila.

Preotul Adrian, de 43 de ani, originar din Romania, sosise la Bevilacqua in 2011. Nascut in Romania din parinti romano-catolici si al optulea dintre noua frati, parintele Adrian a intrat in 1991 in seminarul Fratilor Minori Conventuali din orasul Roman (jud. Neamt). Potrivit gazetaromaneasca.com, dupa efectuarea juramintelor temporare si noviciatului, s-a inscris la Facultatea de Teologie din oras, afiliata Facultatii Pontificale "San Bonaventura" din Roma. A fost hirotonisit preot in 2000 si in 2002 si-a luat licenta in Teologie.

In 2004 s-a transferat la dieceza din Verona. Initial numit vice-paroh la Caprino Veronese si Lubiara, in 2005 a devenit paroh la Beata Vergine din Borgo Novo. In 2007 a fost transferat la Novaglie di Valpantena si in 2009 a devenit paroh pentru Fane, Torbe, Prun si Mazzano di Valpolicella.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE