Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un pedofil a ademenit o fetita cu o guma de mestecat si a dus-o intr-un lan de porumb

Postat la: 27.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tanar cu probleme grave a ademenit o fetita de opt ani si a abuzat-o sexual. In urma cu doi ani, intr-un sat din comuna ieseana Horlesti se petrecea o scena desprinsa din filme.

O fetita de doar opt ani a fost ademenita cu o guma si s-a urcat in masina unui necunoscut. Un tanar care nu a fost deocamdata identificat, a ademenit-o pe copila cu o guma de mestecat si a dus-o cu masina la marginea satului, intr-un lan de porumb. Parintii fetei au povestit printre lacrimi prin ce a trecut micuta.

"Fetita a mers pana la magazin sa cumpere doua paini si un suc. Magazinul este la doi pasi de casa, a fost de multe ori, nu ne-am gandit niciodata ca s-ar putea intampla asa ceva. Cand se intorcea de la magazin, avea in manuta o sacosa. Individul respectiv a oprit langa ea si i-a spus ca ii da o guma de mestecat si ca o lasa acasa. Fetita s-a urcat in masina si ne-a povestit ca i-a spus ca sta la gardul verde. Individul nu a oprit si nu a lasat-o sa coboare. A mers pana la iesirea din sat, la vreo doi kilometri de casa, pe un drum de tara, intr-un lan de porumb", a spus tatal fetei.

In acel lan de porumb tanarul pedofil a luat-o in brate pe fetita si a atins-o in zonele intime. "Fata ne-a povestit ca a luat-o de pe scaunul din dreapta in bratele lui si a mangaiat-o pe picioare", a completat parintele. Cand s-a urcat in masina individului respectiv, fetita a fost vazuta de o vecina. Femeia a mers imediat la parintii fetei si le-a spus ca micuta a plecat cu o masina alba spre iesirea din sat.

"Cand s-a urcat in masina, o vecina a vazut-o. A venit la noi si ne-a spus. Atunci nu am stiut ce sa mai facem, am sunat la 112 si am spus ca fata noastra a fost luata din fata casei de un necunoscut. Nu credeam ca o sa o mai vedem vreodata. In timp ce asteptam sa vina politia, a aparut si fata acasa. Nu i-am zis nimic, am incercat sa aflu ce s-a intamplat. Fata mi-a povestit ca in mometul in care a fost luata in brate, a inceput sa tipe si sa spuna ca vrea acasa la mama si la tata. Atunci individul a lasat-o in pace si a adus-o acasa. A lasat-o la ceva distanta de casa noastra, a venit pe jos", a spus mama fetei.

Politistii din Iasi au adunat mai multe indicii despre pedofil, iar recent, in mediul online au aparut cateva imagini surprinse de camerele de supraveghere. Din cate se pare, individul care apare pe inregistrari ar fi principalul suspect. "Noi nu vrem decat sa se faca dreptate. Nu este normal ca astfel de oameni sa umble liberi pe strazi. Eu sufar si acum pentru copilul meu. Nu este normal ca un copil sa fie luat din fata portii", a completat mama fetei. Politistii ieseni continua verificarile. Daca cineva il recunoaste pe barbatul din imagini, poate suna la numarul unic de urgente 112 sau poate merge la cea mai apropiata sectie de politie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE