Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un pacient in varsta de 84 de ani si-a injunghiat medicul de familie!

Postat la: 08.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Politia spaniola a arestat un batran in varsta de 84 de ani pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor in Centrul de sanatate Universitas din orasul Zaragoza (capitala provinciei Aragon).

Martorii-pacienti din sala de asteptare sustin ca agresorul octogenar a patruns vineri-dimineata in Centrul de sanatate avand asupra lui, intr-o punga, un cutit si o foarfeca. La scurt timp, cand nimeni nu banuia ceva, el l-a injunghiat in umar si lateral pe medicul sau de familie, in varsta de 60 de ani. Inca nu se stie, dar se cerceteaza, mobilul actiunii prin care batranul spaniol a incercat sa ia viata unui om.

Victima fost transportata de urgenta la Spitalul "Miguel Servet" din Zaragoza. Din fericire, doctorul de familie s-a ales doar cu doua rani si se afla in afara pericolului, a informat Departamentul de Sanatate al Guvernului Aragón-Spania. Dupa acest eveniment grav, medicii aragonezi (afiliati Fasamet si Cesmaragón) au reactionat imediat, au convocat un protest la pranz, acuzand lipsa de securitate la locurile lor de munca.

Sindicatele medicilor solicita masuri urgente in acest sens, cer autoritatilor sa angajeze cel putin un gardian in fiecare centru de sanatate, care sa protejeze viata personalului sanitar in fata agresorilor.

Marin MIHAI, corespondent Spania

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE