Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un oraș din România a majorat cu 500% impozitul pentru clădirile neîngrijite

Postat la: 27.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Impozitul pentru clădirile neîngrijite din Zalău a fost majorat cu 500% pentru a determina proprietarii să facă lucrări de reabilitare, municipalitatea motivând această decizie prin faptul că multe clădiri se află într-o stare avansată de degradare și pot genera situații periculoase.

Potrivit expunerii de motive ce a însoțit proiectul de hotărâre, unele clădiri din municipiul Zalău se află într-o stare avansată de degradare, fiind necesare măsuri care să conducă la determinarea proprietarilor de a efectua lucrări de reabilitare, deoarece acestea (clădirile n.r.) pot genera situații neplăcute și periculoase. "Pe lângă aspectul estetic plăcut, aceste lucrări au și scopul de a proteja întreaga clădire de acțiune a factorilor externi precum și de a realiza un ansamblu arhitectural și peisagistic modern care să confere integrarea clădirilor în peisajul oferit de vecinătățile existente", se arată în expunerea de motive menționate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE