ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Un șofer super beat a provocat un accident monstru la intrarea în Timisoara

Postat la: 17.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Trei persoane au ajuns la spital, după un accident provocat de un șofer mort de beat. Accident de circulație în noaptea de sâmbătă spre duminică la intrarea în Timișoara în Calea Buziașului.

Vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 31 ani care s-a urcat băut la volan. Acesta circula cu o mașină Fiat dinspre Moșnița spre Timișoara și după ce a depășit o coloană de mașini, la revenirea pe sensul său de mers, a lovit în spate un Peugeot al cărui șofer circula regulamentar.

În urma impactului, Fiat-ul a ieșit de pe drum și s-a oprit la câteva zeci de metri pe spațiul verde. Ambii șoferi, dar și un pasager din mașina conducătorului auto vinovat au fost răniți și transportați la spital. Medicii spun însă că viața lor nu este în pericol. La testarea cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,75 miligrame de alcool pur per litru în aerul expirat pentru șoferul vinovat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE