Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un nou incendiu a izbucnit în Parcul Naţional Domogled

Postat la: 03.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Focul a izbucnit din nou joi dimineaţă în Parcul Naţional Domogled, după ce în cursul lunii trecute pompierii au luptat aici cu flăcările timp de cinci zile.

Un nou incediu a izbucnit joi, 3 august, la ora 9,10, în Parcul Naţional Domogled. Pompierii au identificat până la această oră un singur focar, care poate fi văzut din DN 67 D, km 16. ISU Mehedinţi s-a deplasat către locul intervenţiei cu 12 pompieri, iar Ocolul Silvic Târniţa cu 8 lucrători şi 2 rangeri de la Parcul Naţional Domogled. Focul a izbucnit în aceeaşi zonă în care în luna iulie s-a înregistrat un puternic incendiu. Timp de cinci zile, peste 200 de pompieri din cadrul ISU "Drobeta" al Judeţului Mehedinţi au intervenit pentru lichidarea acestui incendiu izbucnit în data de 18 iulie, la litiera şi fondul forestier din Parcul Naţional Domogled - Valea Cernei. Au fost cuprinse de flăcări atunci circa 35 ha de litieră şi coronament, în pădurea de foioase şi răşinoase, fiind afectat, în special, pinul negru de Banat.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE