Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un nou atentat terorist? O camioneta a intrat in multime la un festival din Olanda, omorand o persoana si ranind grav alte trei

Postat la: 18.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O camioneta a lovit patru pietoni in noaptea de duminica spre luni in apropierea festivalului Pinkpop din Olanda, ucigand o persoana si ranind grav alte trei, informeaza politia olandeza.

Incidentul a avut loc in jurul orei locale 04:00 (02:00 GMT) in apropierea unui camping al festivalului, in Mensheggerweg din Landgraaf (sud), la cativa kilometri de frontiera germana. "Camioneta implicata este cautata in continuare", a precizat politia locala pe contul sau Twitter.

Un elicopter al serviciilor de urgenta a intervenit la fata locului. Soseaua este provizoriu inchisa circulatiei din cauza "anchetei tehnice a politiei" in curs de desfasurare, precizeaza comunicatul. Nu se stie deocamdata daca a fost un accident sau un act terorist.

Cu Pearl Jam, Foo Fighters si Bruno Mars drept capete de afis, cea de-a 49-a editie a festivalului Pinkpop a atras circa 67.000 de vizitatori zilnic vineri, sambata si duminica, potrivit directorului Jan Smeets, citat de agentia de presa olandeza ANP.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE