Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un mort şi trei răniţi în stare gravă, după impactul dintre o maşină şi un microbuz

Postat la: 10.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat a murit, duminică, în urma unui accident care a avut loc pe DN 2 în comuna Vadu Moldovei, din judeţul Suceava, iar soţia şi copilul acestuia au fost transportaţi în stare gravă la spital. Maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un microbuz, şoferul fiind şi el rănit.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, în accident au fost implicate un microbuz şi un autoturism în care se afla o familie cu un copil. În urma impactului, bărbatul din autoturism a murit, iar soţia acestuia a rămas încarcerată, pompierii intervenind pentru scotarea femeii rănite din maşină.

"În autoturism au fost găsite trei victime, una încarcerată şi una decedată şi un copil. Femeia aflată în autoturism a fost extrasă de pompieri, atât acesta, cât şi şoferul microbuzului urmează să fie transportaţi la spital după stabilizare. Femeia este în stare critică, iar copilul aflat în autoturism a fost preluat de echipajele medicale şi transportat la spital. Şoferul microbuzului este stabil", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Alin Găleată. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

"Este vorba despre un accident petrecut între un microbuz şi un autoturism în urma căruia şoferul autoturismului a decedat, iar soţia şi copilul aflaţi în maşină au fost răniţi. În microbuz era doar şoferul, care a fost rănit şi el. Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului pentru a stabili cauzele care au dus la petrecerea accidentului şi cine este vinovat. De asemenea, vor verifica dacă autoturismele sunt echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, comisar Ionuţ Epureanu. În judeţul Suceava se circulă în condiţii pe iarnă, pe carosabil umed.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE