Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un milionar din Constanța s-a spânzurat. Dumitrache Economu a fost găsit mort în Mamaia Nord

Postat la: 15.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un om de afaceri din Constanța s-a spânzurat. Dumitrache Economu, patronul unui lanț de cafenele și a mai multor restaurante din Constanța, a fost găsit fără suflare într-o locuință din stațiunea Mamaia Nord.

Potrivit Ziua de Constanța, victima ar fi recurs la acest gest disperat din cauza unor datorii. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Constanţa, Claudia Tatarici a declarat că printr-un apel efectuat în jurul orei 14.00 prin Numărul de Urgenţă 112 s-a solicitat intervenţia cadrelor medicale în zona Hanul Piraţilor.

A fost găsit un pacient de 46 de ani în stop cardio-respirator şi au fost demarate manevrele de resuscitare. După 60 de minute, deoarece pacientul nu a răspuns la manevrele cadrelor medicale s-a declarat decesul acestuia. Dumitrache Economu nu ar fi lăsat niciun bilet de adio prin care să-şi justifice gestul. Acesta a fost găsit spânzurat de o grindă cu un cablu electric.

La fața locului a fost chemat un echipaj SMURD. Medicii au încercat să-l resusciteze pe bărbatul, în vârstă de 46 de ani, însă eforturile lor au fost zadarnice. Incidentul a avut loc într-o locuinţă din complexul Arena Regia situat la ieşire din staţiunea Mamaia spre Năvodari.

Acesta este al doilea caz recent în care un afacerist important alege să își pună capăt zilelor. Pe 1 martie, Vasile Turcu (62 de ani), fost acționar la Dinamo, s-a spânzurat în vila lui din București. Acesta a fost descoperit fără suflu de soție, care a chemat și Ambulanța. Omul de afaceri a murit după exact o săptămână la Spitalul de Urgență Floreasca.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE